Login Register
Ψηφιακά διαθλασίμετρα χωρίς εσωτερικό έλεγχο θερμοκρασίας
DR6000 - Ειδικοί για διαλύματα που περιέχουν ζάχαρη
Τα μοντέλα DR6000 είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μετρήσεις υψηλής ακρίβειας προϊόντων από τη βιομηχανία ζάχαρης. Αντί για έλεγχο θερμοκρασίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η αντιστάθμιση θερμοκρασίας σύμφωνα με το ICUMSA. Τα μοντέλα ψηφιακού διαθλασίμετρου DR6000 χωρίς εσωτερικό έλεγχο θερμοκρασίας Peltier είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μετρήσεις υψηλής ακρίβειας προϊόντων από τη βιομηχανία ζάχαρης. Αντί για τον έλεγχο θερμοκρασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντιστάθμιση θερμοκρασίας σύμφωνα με το ICUMSA. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες παραλλαγές μοντέλων για τις διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με την ακρίβεια, την ανάλυση και το εύρος μέτρησης, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση στην ίδια λειτουργία και λειτουργικότητα.
• Μέτρηση όλων των δειγμάτων που περιέχουν ζάχαρη
• Ενσωματωμένες συνδέσεις θερμοστάτη για έλεγχο θερμοκρασίας με εξωτερικό θερμοστάτη κυκλοφορίας
• Προεγκατεστημένες και ελεύθερα καθορισμένες κλίμακες με βάση μετατροπών σε πίνακες ή τύπους
• Υλικά ανθεκτικά στις χημικές ουσίες όπως πρίσμα μέτρησης από ζαφείρι, δίσκος μέτρησης από ανοξείδωτο χάλυβα
• Διαισθητική λειτουργία μέσω οθόνης αφής τελευταίας τεχνολογίας
• Πλήρης καταγραφή και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής ελέγχου
• Ευέλικτη εξαγωγή δεδομένων
• Συμμόρφωση με παγκόσμια πρότυπα και πρότυπα
Τυπικές εφαρμογές
Τα διαθλασίμετρα των μοντέλων DR6000 αποτελούν την ιδανική λύση για τη βιομηχανία ζάχαρης
• Προσδιορισμός της συγκέντρωσης σακχάρων σε ημικατεργασμένα προϊόντα και τελικά προϊόντα
• Προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε στερεά διαλύματα
• Προσδιορισμός της καθαρότητας σε συνδυασμό με πολωσίμετρο
Created Alpha